Re-Active Patch

(Patches: 24 Patches)
49,00


De RE-ACTIVE Pleister is de eerste in een nieuwe generatie producten die suiker, koolhydraten en zetmeel kunnen veranderen in lage calorie‰n substanties die door het lichaam worden verwijderd.

De Re-Active Patch is een revolutionaire huidpleister waarvan de ingredi‰nten via de huid meteen worden opgenomen in de bloedbaan. Het belangrijkste woord hier is ?meteen?, dankzij pleister is er geen vertraging zoals bij pillen en capsules. Pillen moeten eerst doorgeslikt worden en door het spijsverteringssysteem gaan.

Het unieke indicator systeem op de Re-Active Pleister laten u weten wanneer de ingredi‰nten hun werk gaan doen (bijna direct). Wanneer de woorden ?Active when Clear ? (actief wanneer helder) verdwijnt dan gaan de ingredi‰nten op de pleister hun werk doen).

De ingredi‰nten die op de pleisters zijn aangebracht zijn

Kruid #1 - Gurmarbooti, verlaagt het de bloedsuiker zodat minder suiker in het bloed stroomt dat als vet opgeslagen kan worden. Er is een 2-stappen proces dat gurmarbooti dubbel effectief maakt: Het verhoogt het insulineniveau om suiker beter te verwerken het verlaagt de opname van suiker door uw lichaam dat in uw ingewanden wordt vervoerd. Deze suikerblokkering wordt behaald door een complexe interactie van leverenzymen en bloedsuikerniveaus.

Kruid #2 - Citrus Aurantium, bevordert de vrijgave van opgeslagen vet voor energieproductie bevordert. Wat dit botanische kruid zo uniek maakt, is dat het de thermogenese (vetverbrandingsactiviteit) lijkt te verhogen, zonder het centrale zenuwstelsel te stimuleren. Dit leidt ertoe dat het lichaam calorie‰n sneller verbrandt.

Kruid #3 - Gymsyl (gymnema sylvestre), een zeer krachtige, effectieve blokkeerder van de suikeropname. Het is zo krachtig dat het al in uw mond begint met het blokkeren van suiker! Daarna blokkeert het de suikeropname in maag en darmen.

Kruid #4 - TTG (triterpene glycoside), natuurlijke plantaardige olie waarvan gebleken is dat het insuline verhoogt door het vermeerderen van cellen in de alvleesklier waar insuline gemaakt wordt. TTG geeft u een voorsprong omdat het een natuurlijke eetlustonderdrukker is.

Kruid #5 - Guarana, nuttig voor gewichtsverlies, verbeteren van mentale alertheid en stemmingsverbetering

Selectie: Re-Active Patch

Productnr. Patches Prijs
REP12 12 Patches € 32,00
REP18 18 Patches € 29,99
REP24 24 Patches € 49,00
REP36 36 Patches € 56,00
REP48+12 48 Patches + 12 Patches Free € 62,00

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Stretch Mark Erase
14,95

Blader door deze categorie: Startpagina